Amezi de peste 3000 de lei și 27 de etape de suspendare dictate de Comisia de disciplină din cadrul AJF SuceavaSport

Amezi de peste 3000 de lei și 27 de etape de suspendare dictate de Comisia de disciplină din cadrul AJF Suceava

       Accesări: 379

După neregulile înregistrate în jocurile oficiale disputate la sfîrșitul săptămânii trecute, în competițiile fotbalistice județene, Comisia de disciplină din cadrul AJF Suceava a dictat 28 de etape de suspendare, în cazul a 11 jucători și a unui antrenor. De asemenea, au fost aplicate amenzi (penalități sportive) în valoare de 3.080 de lei.

Pe ordinea de zi a Comisiei de disciplină, din data de 9 mai, a fost și incidentul petrecut în timpul partidei dintre Viitorul Liteni și Șomuzul Preutești. Echipa vizitatoare a reclamat agresarea unui jucător de către mai mulți fotbaliști ai echipei gazdă, dar și eliminarea unui jucător.

Potrivit comunicatului oficial al Comisiei de disciplină, din raportul de arbitraj s-a constatat ca au fost eliminați jucătorii: Ailenei Nicolae de la echipa ACS Șomuzul Preutești, pentru lovirea cu pumnul în spate a unui adversar, și Răzlog Vladimir de la echipa CSO Viitorul Liteni, pentru lovirea cu pumnii a unui adversar, când jocul era oprit.

“La comisie s-au prezentat domnii: Conț Bogdan, arbitrul jocului, Holca Cătălin, oficial al clubului CSO Viitorul Liteni; Gogu Iulian, delegat, Aileni Andrei, jucător și Vasiliu Ioan, oficial, din partea clubului ACS Șomuzul Preutești.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

S-a vizionat înregistrarea video împreună cu cei prezenți la ședință, din care s-a constatat că jucatorul Aileni Andrei a fost lovit cu pumnii de către jucătorii Răzlog Petru și Răzlog Vladimir. Incidentele s-au petrecut în minutul 65 și au fost confirmate de către observatorul jocului prin raportul întocmit. Astfel, comisia constată că și jucătorul Răzlog Vladimir Petru trebuia eliminat.

Comisia hotărăște:

– suspendă jucătorul Ailenei Nicolae, de la echipa ACS Șomuzul Preutești, pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă , cf.art.63.2.4.a din RD AJF 2017;

– suspendă jucătorii:  Răzlog Petru și Răzlog Vladimir, de la echipa CSO Viitorul Liteni pentru 6 etape și 500 lei penalitate sportivă fiecare, cf.art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.”

ȘTIRI