Amenzi usturătoare și multe etape de suspendare pentru trei jucători și un oficial al echipei de fotbal CS Gura HumoruluiSport

Amenzi usturătoare și multe etape de suspendare pentru trei jucători și un oficial al echipei de fotbal CS Gura Humorului

La sfârșitul săptămânii trecute, Comisia de disciplină a Asociației Județene de Fotbal Suceava a anunțat măsurile luate după  incidentele care s-au produs în timpul partidei de fotbal dintre CS Gura Humorului și ACS Șomuz Fălticeni, în Liga a IV-a Interconti seniori.

Meciul a fost programat pe data de 15 aprilie 2018, și a fost întrerupt în minutul 58 după ce arbitrul partidei, Adrian Savu, a fost agresat de trei jucători și de antrenorul echipei gazdă.

Din raportul de arbitraj al arbitrului cât și din raportul observatorului Marius Suhan a reieșit că:

“În minutul 58, după marcarea celui de-al treilea gol de catre echipa oaspete, portarul echipei gazdă a fost eliminat pentru cumul de avertismente. Acesta a ripostat prin lovirea cu palmele peste fața arbitrului jocului și cu piciorul în zona inghinală. În meleul format de catre jucatorii care protestau la decizia arbitrului, jucatorul Pătrașcu Răzvan l-a lovit pe arbitru cu palma peste gât. Jucatorul de rezervă Andronic Alexandru a intrat pe terenul de joc, lovindu-l cu piciorul și tragândul în mod repetat de urechi pe arbitrul jocului. Apoi și antrenorul echipei gazda, Moloce Robert  s-a dus spre zona de conflict unde l-a lovit de 3-4 ori cu pumnul pe arbitru. După toate acestea au intervenit Jandarmeria și Poliția Locală pentru aplanarea conflictului.

În urma agresiunilor, arbitrul Savu Adrian a depus un certificat medico-legal la secretariatul AJF Suceava.

Incidentele semnalate în rapoartele arbitrului și observatorului  au fost confirmate de Inspectoratul de Jandarmi Judetean “Bogdan Voda” Suceava.

După analizarea cazului, Comisia de disciplină a AJF Suceava a anunțat mai multe măsuri disciplinare.

Rezultatul partidei a fost omologat cu 3-0 în favoarea echipei Șomuz Fălticeni, iar clubul CS Gura Humorului a fost sancționat cu 400 lei penalitate sportivă.

În ceea ce-i privește pe agresori, aceștia vor reveni pe teren, în competițiile oficiale, după mai multe etape de suspendare, fiind sancționați și cu amenzi care însumate ajung la 8.000 de lei.

Cea mai redusă suspendare, de 6 etape, a primit-o jucătorul Pătrașcu Răzvan, iar portarul Negrea Petru Adrian, jucătorul Andronic Alexandru și antrenorul Moloce Robert au fost suspendați câte 12 etape. În plus, cei patru au fost sacționați cu câte 2000 lei penalitate sportivă.

Facebook Comments

ȘTIRI