Lucrări de amenajare la noua Maternitate pentru construirea parcării, stației de oxigen și căilor de accesLocal

Lucrări de amenajare la noua Maternitate pentru construirea parcării, stației de oxigen și căilor de acces

       Accesări: 1025

Lucrările continuă la cea mai nouă și modernă unitate medicală din județ. Viitoarea maternitate din Fălticeni urmează să fie inaugurată în primăvara acestui an, sediul actual funcționând într-un imobil construit acum peste 120 de ani. Cele trei secții se vor muta în sediul unei foste școli, sediu finalizat în proporție de 100%.

Autoritățile locale vor ca la deschidere totul să arate bine nu doar la interior ci și la exterior.

Acum șantierul s-a mutat în curtea clădirii de pe strada Ion Creangă.

Aici se fac lucrări de sistematizare prin care se vor amenaja parcarea din curtea Maternității destinată personalului unității și rampa de acces pentru autoturisme și ambulanțe.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De jur împrejurul clădirii se amenjează trotuare perimetrale, în timp ce în fața unității medicale se dorește înfrumusețarea spațiului verde existent.

Treptele exterioare vor fi placate cu gresie antiderapantă. Calea principală de acces pentru vizitatori și personalul medical este deja modernizată. Pe lângă cele două noi rampe destinate persoanele cu deficiențe, aleea din fața clădirii este acoperită cu pavele rezistente la trafic. Lângă acesta au fost montate bănci și coșuri de gunoi.

În spatele unității medicale se va reabilita un spațiu, pe structura unei magazii, care pe jumătate va fi transformată în stație de oxigen.

Spațiul va fi compartimentat astfel încât să aibă trei camere pentru un depozit, stația oxigen și magazia pentru butelii cu oxigen. Pe lângă lucrările pentru construcția stației sunt prevăzute și cele privind montarea instalației electrice.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI