Amenajarea și asfaltarea străzii Sucevei va fi scoasă la licitațieActualitate

Amenajarea și asfaltarea străzii Sucevei va fi scoasă la licitație

       Accesări: 78

Neplăcerile șoferilor care trec pe strada Sucevei ar putea lua sfârșit anul acesta. Primăria Fălticeni anunță finalizarea proiectului tehnic ce aduce o serie de schimbări  importante. Mâine, 25 iulie, se va scoate la licitație lucrarea de asfaltare.

Autoritățile locale vorbesc de un contract multianual pentru lucrările de amenajare și asfaltare.

”Municipalitatea fălticeneană își dorește ca lucrările de asfaltare pe strada Sucevei să înceapă cât mai repede și să fie finalizată în totalitate anul acesta”, a declarat primarul Cătălin Coman pentru Cronica de Fălticeni.

Proiectul va aduce o serie de transformări în ceea ce privește iluminatul public, amenajarea trotuarelor, marcajele rutiere, ziduri de sprijin dar și structura carosabilului. Primarul Cătălin Coman susține că în funcție de tronson, strada Sucevei va avea între două și patru straturi de asfalt.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Un studiu de trafic realizat recent arată că doar 8% din șoferii care circulă zilnic pe strada Sucevei sunt din Fălticeni, restul de 92% fiind din alte localități.

Proiectul se ridică la 5,7 milioane de lei, însă în urma licitației suma acestuia se va diminua. ”Abia după ce se încheie licitația vom putea spune exact valoarea la care se ridică lucrările pentru strada Sucevei”, mai spune primarul Coman.

ȘTIRI