Alte patru medalii pentru micii tenismeni din FălticeniSport

Alte patru medalii pentru micii tenismeni din Fălticeni

       Accesări: 73

acs_nada_florilor_falticeni_1Secţia de tenis a ACS „Nada Florilor” şi-a îmbogăţit palmaresul cu alte patru medalii obţinute la sfârşitul săptămânii de micii tenismeni pregătiţi de instructorul Marcel Dascălu.

Şase dintre sportivi au participat duminică, 21 iunie 2015, la „Cupa Leo”, organizată la Iaşi. Fălticenenii s-au numărat printre cei 27 de sportivi, în grupele principale.

La Nivelul Roşu (9 participanţi), Darius Avrămia a terminat pe locul 3 (5 victorii / 1 înfrângere), iar David Suditu pe locul 4 (1v / 4î).

Nivelul Portocaliu (9 participanţi) a avut finală fălticeneană. Pe primul loc s-a clasat David Onisei (7 victorii), iar pe locul doi s-a clasat David Buhă (6v / 1î). Tot din Fălticeni, pe locul cinci s-a clasat Ilinca Anton (2v / 3î). Sportiva a participat în urmă cu două săptămâni la un puternic turneu Tenis 10, organizat la Braşov, unde a ocupat locul 5 la Nivelul Portocaliu. Ilinca Anton şi David Buhă vor fi prezenţi sâmbătă, 27 iunie, la un alt turneu important, la Mamaia (peste 30 de sportivi înscrişi).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Shara Guşă a continuat evoluţia foarte bună din ultimele turnee jucate. La Iaşi, Shara a fost din nou prima (5v / 2î) la Nivelul Verde (9 participanţi). Învinsa din finală reuşise să o învingă pe Shara în grupele principale.

„Rezultatele sportivilor noştri au fost foarte bune iar evoluţiile individuale au fost remarcate de organizatori şi reprezentanţii cluburilor participante (din Iaşi, Vaslui, Piatra Neamţ, Oneşti, Bacău, Roman şi Fălticeni – n.n). De remarcat că avem propuneri pentru a participa în această vară, cu cei mai buni copii, la un turneu naţional al campionilor şi la un turneu internaţional la Varna, în Bulgaria. Pentru a ajunge la astfel de performanţe avem nevoie şi de sprijin financiar, dincolo de suportul părinţilor şi ajutorul pe care constant îl primim din partea domnului Grigore Florea”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Alex S.

foto – Codrin Anton

ȘTIRI