Altă săptămână, aceleași probleme pe rețelele de apă din FălticeniLocal

Altă săptămână, aceleași probleme pe rețelele de apă din Fălticeni

Agenția ACET Fălticeni are programate două intervenții pe rețelele de apă din Fălticeni, în cursul zilei de luni, 3 septembrie.

Se va întrerupe furnizarea apei potabile, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta de 110 mm, aflată pe strada Crișan. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Crișan și Panduri, Spălătoria Asaftei, Metal Glass.

În același interval angajații furnizorului de apă vor trebui să rezolve și defecţiunile constatate pe conducta de 110 mm, de pe strada Unirii. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Unirii, Depozitul Haiducu, Baza Cereale, Gara.

După anunțul de vineri, pentru programarea intervențiilor de luni, la sfârșitul săptămânii a apărut o nouă problemă pe strada Tudor Vladimirescu.

Astfel, ACET Fălticeni a anunțat că va interveni luni, în regim de urgență, și pe strada Tudor Vladimirescu, pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta de 110 mm. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Tudor Vladimirescu. Unități: Pleximet, Aschim, Agenția APIA, magazinele alimentare din zonă.

Facebook Comments

ȘTIRI