Alpin Oil va deschide pe 1 aprilie cea mai nouă stație de carburanți din municipiul FălticeniActualitate

Alpin Oil va deschide pe 1 aprilie cea mai nouă stație de carburanți din municipiul Fălticeni

       Accesări: 4567

Pe piața locală a serviciilor de livrări carburanți își face loc o nouă marcă. Alpin Oil va deschide peste câteva zile prima stație la Fălticeni, după ce timp de șase luni s-a lucrat la dezvoltarea obiectivului. Afacerea este controlată de două familii din comuna Slatina, care mai dețin un proiect similar și la Cornu Luncii.

Amplasată la ieșirea din municipiu spre Suceava, noua stație Alpin Oil își va deschide porțile pentru clienți pe 1 aprilie.

Primele alimentări la pompă vor putea fi făcute la miezul nopții, la ora 0.00, în noaptea de duminică (31 martie) spre luni.

Alpin Oil are la bază un concept propriu, estetic, dar și comercial.

Spațiul de primire pentru clienți este configurat la standarde moderne și va include zona de plată, un magazin cu câteva sute de produse alimentare, băuturi și cadouri, cât și un spațiu unde clienții vor putea servi în tihnă produse de patiserie, băuturi răcoritoare, dulciuri, cafea.

În cadrul aceluiași spațiu este amenajată o terasă din sticlă, cu plafon mobil, ideală pe timp frumos.

Pentru copii este amenajat loc de joacă, iar lângă acestea îl vor regăsi pe dinozaurul T-Rex.

La pompe vor fi furnizate patru sortimente de carburanți OMV, două de benzină și două de motorină.

Clienții vor avea 12 de capete de alimentare simultană, dispuse pe două tronsoane de intrare, destinate atât pentru autoturisme cât și camioane. La acestea se adaugă și unitatea unde pot fi alimentate mașinile care funcționează pe GPL.

Stația Alpin Oil va avea și un punct de alimentare pentru soluție AdBlue, lichidul folosit pentru reducea emisiilor de monoxid de azot (NO) şi dioxid de azot (NO2) la motoarele diesel de ultimă generație.

Antreprenoii din comuna Slatina spun că serviciile lor sunt orientate pe calitate și nu pe cantitate.

Alpin Oil vinde lunar peste 200.000 litri de carburanți la stația din Cornu Luncii. Pentru noua stație de la Fălticeni sunt previzionate, pentru început, vânzări cuprinse între 100 și 150.000 de litri lunar.

Noua achiziție face parte din politica de dezvoltare a firmei care încheia anul trecut cu o cifră de afaceri de 16,7 milioane de lei și un profit net de 1,1 milioane de lei.

Costurile afacerii de la Fălticeni se ridică la 350.000 de euro, din care 100.000 de euro au fost alocați pentru preluarea activităților de livrare din Fălticeni și a terenului pe care a funcționat Petrimar Oil, iar aproximativ 250.000 de euro pentru investițiile destinate amenajării stației.

ȘTIRI