Alpin Oil și-a deschis stația de la Fălticeni: Carburanți calitativi și un nou concept pentru cliențiActualitate

Alpin Oil și-a deschis stația de la Fălticeni: Carburanți calitativi și un nou concept pentru clienți

       Accesări: 2382

Luna aprilie marchează un debut pe piața antreprenorială locală. Pe segmentul serviciilor destinate livrărilor carburanți își face apariția marca și noua stație de alimentare Alpin Oil. Al doilea punct de lucru din județ s-a deschis din 31 martie la Fălticeni.

Afacerea este deținută de două familii din comuna Slatina care au investit peste 1 milion de lei pentru cumpărarea terenului, amenajările pentru partea de construcție și achiziția de aparatură.

Investiția a fost finalizată după aproximativ șase luni.

Alpin Oil oferă carburanți de înaltă calitate marca OMV, disponibili la 12 pompe de alimentare.

Patru sortimente de carburanți

Sortimentele pe benzină normal 95 și super 99, costă 5,50 lei și respectiv 6,05 lei litrul. Tot două sortimente se regăsesc și la motorină, diesel și super diesel, ce au tarife de 5,85 lei litrul și 6,09 lei litru.

La acestea se adaugă zona de alimentare pentru mașinile pe GPL (Gaz Petrolier Lichefiat), combustibil care costă 2,35 lei litrul.

În premieră pentru Fălticeni, la stația Alpin Oil pot fi alimentate și mașinile electrice. În incinta benzinăriei este amenajat, deocamdată, un singur sistem de alimentare modern de 18 kwh.

Stația Alpin Oil dispune și de un punct de alimentare pentru soluție AdBlue, lichidul folosit pentru reducea emisiilor de monoxid de azot (NO) şi dioxid de azot (NO2) la motoarele diesel de ultimă generație, costul unui litru fiind 2,99 lei.

Concept modern, atractiv și plăcut

Alpin Oil are la bază un concept estetic propriu. Realizat la standarde moderne, spațiul de primire pentru clienți se remarcă prin stilul modern, aerisit, cu nuanțe plăcute, lumina naturală pătrunde cu generozitate

Spațiul include zona de plată, cafenea, terasa din sticlă cu plafon mobil și un magazin cu câteva sute de produse alimentare, băuturi și cadouri, produse de patiserie, băuturi răcoritoare, dulciuri, cafea.

Câteva dintre aceste produse alimentare sunt realizate după rețete proprii, cu ingrediente naturale, la Cornu Luncii.

Pentru copii este amenajat loc de joacă, integral din lemn, elementul de atracție fiind dinozaurul T-Rex. Lângă spațiul pentru copii se află o altă terasă, în aer liber.

Calitatea primează

Antreprenorii din comuna Slatina spun că serviciile lor sunt axate pe calitate și nu pe cantitate.

Produsele oferite la vânzare, atât la pompe, cât și cele din spațiul cu autoservire confirmă orientarea mărcii spre valoare.

Alpin Oil are ca țintă, pentru început, un volum de vânzări cuprins între 100 și 150.000 de litri lunar.

Costurile punctului de lucru de la Fălticeni se ridică la 350.000 de euro, din care aproximativ 250.000 de euro au fost direcționați pentru investițiile legate de amenajarea stației.

ȘTIRI