Alma Clinic oferă tratamente cu laser pentru vasele inestetice

Noutate pe sectorul medical fălticenean. Alma Clinic anunță începerea primelor tratamente ultramoderne cu laser pentru vasele de sânge sparte de pe picioare sau față. Specialiștii în domeniu îl consideră cel mai eficient remediu, dar și demonstrat ca fiind un mijloc de vindecare rapid și fără injecţii dureroase, care se face prin intermediul platformei Cutera Xeo.

Primele tratamente cu tehnologia laser vor fi aplicate din 9 decembrie, la cabinetul de dermatologie, de doctorul Elena Crihan.

Noua metodă laser de tratament a vaselor vizibile, dilatațiilor capilare, vaselor sparte, hemangioamelor sau modificărilor de culoare ale pielii se poate aplica în orice zona a corpului unde vasele de sânge suferă schimbări. Tehnologia Cutera Xeo permite tratarea cu succes de la înroșiri ale pielii până la capilare sparte, teleangiectazii, rosacea, vene reticulare și hemangioame.

Cel mai nou remediu pentru tratarea aspectului inestetic al venelor este apreciat și utilizat de tot mai mulți dermatologi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Energia undelor laser penetrează țesuturile mai profunde, producând coagularea selectivă a sângelui din vase, care va fi ulterior absorbit, fără a afecta straturile superficiale ale pielii.

Cu tehnologia cea mai avansată, cu un design unic şi o lungime de undă mai mare, Cutera Xeo tratează sigur şi eficient atât micile vase de sânge de pe faţă cât şi vasele mari albastre de pe picioare, la femei şi bărbaţi cu orice tip de piele.

Suprafața de tratat se răcește pentru a anula riscul de arsură și a oferi confort pacientului. Se emit undele laser, moment în care pacientul poate resimți o ușoară senzație de înțepătură locală, variabilă în funcție de sensibilitatea fiecăruia. Anestezia locală nu este necesară.

Imediat după tratament pielea se poate inflama sau înroși ușor, efect care dispare în 24 ore, iar pentru vasele mai mari pot să apară pete de culoare violet care se resorb în decurs de câteva zile sau 2-3 săptămâni. Uneori, vasele tratate (în special cele mai mari) rămân vizibile 1-2 luni până organismul elimină vasul distrus. Pe locul vaselor tratate pielea rămâne integră, fără cicatrici, fără semne pigmentare.

Tehnologia laser distruge definitiv vasele inestetice, dar dacă persistă factorii favorizanți care au dus la apariția lor, alte leziuni noi se pot dezvolta în timp.

Medicul dermatolog Elena Crihan afirmă că în cele mai multe cazuri sunt suficiente una sau două ședințe, dar numărul acestora poate diferi în funcție de mărimea vaselor de sânge, de numărul lor sau de suprafața de tratat. Rezultatele variază individual.

Primele tratamente cu laser la Alma Clinic vor fi aplicate din 9 decembrie, la cabinetul de dermatologie. Programările se fac la numărul de telefon 0754.471.246.

ȘTIRI