Alma Clinic oferă din luna noiembrie consultații gratuite persoanelor cu afecțiuni endocrine și hormonaleSănătate

Alma Clinic oferă din luna noiembrie consultații gratuite persoanelor cu afecțiuni endocrine și hormonale

       Accesări: 2489

Apariție binevenită în oferta celei mai moderne clinici private din Fălticeni. Portofoliul Alma Clinic se extinde din această toamnă pe gama de servicii medicale cu examinare fără plată. Începând cu 1 noiembrie, persoanele cu afecțiuni endocrine și hormonale vor beneficia de consultații gratuite.

Alma Clinic și Casa de Asigurări de Sănătate Suceava au semnat contractul care va permite realizarea examinărilor medicale fără plată.

Cei interesați se pot prezenta la cabinetul de Endocrinologie doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Orarul consultațiilor este planificat pentru prima jumătate a fiecărei săptămâni. În acest sens pacienții se vor prezenta la cabinetul de Endocrinologie în zilele de luni și marți între orele 9 și 16 respectiv miercuri în intervalul 9 și 12.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Programările se fac telefonic la numerele 0754.471.246 și 0330.100.323, fie la sediul clincii fălticenene de pe strada Ana Ipătescu nr.9A.

Pe lângă aparatura medicală de ultimă oră și metodele avansate de tratament, Alma Clinic se remarcă prin calitatea serviciilor medicale grație unui colectiv de înaltă competență profesională. Din echipa centrului de sănătate face parte și medicul specialist sucevean Ana-Maria Badea care va asigura consultațiile la cabinetul de Endocrinologie.

Paleta de specialități medicale pentru care clienții Alma Clinic beneficiază de consultații gratuite ajunge în prezent la șapte.

Specialitățile aflate în contract cu CAS Suceava sunt Endocrinologie, Gastroenterologie, Dermatologie, Neurologie, Ortopedie, Psihiatrie, ORL.

ȘTIRI