Alma Clinic oferă din august consultații pe specialitatea PsihologieSănătate

Alma Clinic oferă din august consultații pe specialitatea Psihologie

       Accesări: 505

Noutăți în portofoliul de servicii la cea mai modernă clinică din Fălticeni. După ce în urmă cu aproape o lună era inaugurată specialitatea Gastroenterologie, începând din 1 august în cadrul centrului de sănătate Alma Clinic s-a deschis un cabinet de Psihologie. Consultațiile sunt realizate de Anca Macovei.

Programul este luni – vineri între orele 17 și 19, iar sâmbăta de la ora 8 la 14. Pentru consultații, persoanele trebuie să-și facă programare cu o zi înainte, la numărul de telefon 0754 471 246 sau la sediul unității medicale de pe strada Ana Ipătescu numărul 9A.

La cabinetul de psihologie al policlinicii private Alma Clinic pot fi eliberate mai multe rapoarte de evaluare (MMSE, GAFS, IQ). Clienții pot cere un raport detaliat de evaluare psihologică, ce implică aspecte din latura emoțională și comportamentală.

”Persoanelor cu care lucrez nu vreau să le ofer rețete universale sau să le spun ”eu știu mai bine, voi nu știți”, ci vreau să identificăm, împreună, cum se pot ameliora problemele, ei aducând experiența propriilor trăiri, iar eu cunoștințele validate științific”, spune Anca Macovei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Atestată de Colegiul Psihologilor din România, suceveanca Anca Macovei este psiholog, educator parental și psihoterapeut în terapii cognitive și comportamentale. Ea are două studii universitare de masterat, unul în tehnici psihologice de control și dezvoltarea potențialului uman și altul în asistență socială, probațiune și mediere în spațiul justiției.

ȘTIRI