Alma Clinic oferă dermatoscopii gratuite în luna iunieSănătate

Alma Clinic oferă dermatoscopii gratuite în luna iunie

       Accesări: 479

Cu toții ne dorim o piele sănătoasă. Plecând de la această idee, Alma Clinic se alătură campaniei naționale de conștientizare a pericolului expunerii necontrolate la soare și de depistare precoce a cancerului de piele. În acest sens, unitatea medicală din Fălticeni oferă, în perioada 1 iunie – 30 iunie, dermatoscopii gratuite.

Dermatoscopia este o analiză indispensabilă pentru diferențierea leziunilor inofensive de cancerul de piele.

Se mai numește microscopie de suprafață a pielii. Este o metoda clinică de examinare nedureroasă și rapidă, pentru diagnosticul leziunilor pigmentare, cel mai frecvent fiind vorba de alunițe.

Medicul dermatolog utilizează un microscop portabil numit dermatoscop care permite vizualizarea unor elemente inaccesibile ochiului liber. Pe baza acestor detalii el poate orienta diagnosticul către leziunile benigne (necanceroase) sau maligne (canceroase).

Pe parcursul lunii iunie această examinare importantă pentru sănătatea pielii poate fi efectuată gratuit, în cadrul consultațiilor la cabinetul de Dermatologie al clinicii private din Fălticeni. Consultațiile sunt realizate de doctorul Elena Crihan.

Examinările se fac doar miercurea, în intervalul orar 9.00 – 13.45.

Pentru programări cei interesați pot apela numărul 0754 471 246.

Alma Clinic este dedicată activităților medicale de ambulatoriu, oferind servicii de sănătate în peste 20 de specialități medicale.

ȘTIRI