Alma Clinic introduce specialitățile cardiologie și nutrițieLocal

Alma Clinic introduce specialitățile cardiologie și nutriție

       Accesări: 1425

Alma Clinic extinde portofoliul specialităților din cadrul centrului medical recent inaugurat în Fălticeni. Începând din 4 august 2014, pachetul de servicii este completat cu două noi competențe pe linie de cardiologie și nutriție. În cadrul clinicii private fălticenene, se regăsesc în prezent alte 11 specialități: Chirurgie Plastică și Estetică, Ginecologie, ORL, Urologie, Dermatologie, Medicină Internă, Ecografie Generală, Endocrinologie, Neurologie, Alergologie și Medicina Muncii.

Pe specialitatea cardiologie, consultațiile vor fi asigurate de medicul specialist Iulia Amitoaie, din Iași, în timp ce pe specialitatea nutriție, recomandările vor fi date de medicul nutriționist Ioana Mihăilă, din Suceava.

Clinica privată falticeneană anunță o nouă achiziție de top destinată, de această dată, cabinetului de cardiologie. Acesta va fi echipat cu ecocardiograful american de ultimă generație General Electric Vivid S6, ce permite, printre altele, vizualizarea optime a fluxurilor sanguine și înregistrarea velocităților miocardice.

Programările se fac pentru luni până vineri între orele 7.30 – 19.00 sau la numărul de telefon 0330.100.323.

Din 18 august, în cadrul centrului de sănătate Alma Clinic, situat în zona centrală, pe strada Ana Ipătescu nr.9A, lângă Piața Agroalimentară, va funcționa și secția reumatologie, serviciul medical fiind destinat specialistului sucevean Andrei Costea.

ȘTIRI