Alma Clinic aduce specialitatea Geriatrie și Gerontologie la Fălticeni: Consultațiile se fac pe baza biletului de trimitereSănătate

Alma Clinic aduce specialitatea Geriatrie și Gerontologie la Fălticeni: Consultațiile se fac pe baza biletului de trimitere

       Accesări: 926

Noutate binevenită în sistemul local de sănătate. Centrul medical Alma Clinic și-a extins recent portofoliul de servicii cu specialitatea Geriatrie și Gerontologie. Adresată persoanelor vârstnice, aceasta disponibilă pentru prima dată pacienților din Fălticeni și localitățile limitrofe.

Alma Clinic oferă în prezent o paletă bogată de servicii, de la analize medicale la chirurgie plastică. Peste 20 de specialități medicale se regăsesc în prezent în oferta centrului medical privat, dedicat activităților de ambulatoriu.

Consultațiile sunt realizate de medicul specialist Elvira Sînziana Rotar din Fălticeni. Programul examinărilor medicale este zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 și 15.00.

Gerontologia este ramura medicală care studiază procesul îmbătrânirii şi geriatria vizează tratarea afecțiunilor specifice pacientului vârstnic, cu o etate de peste 65 de ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Caracteristic este faptul că pacienții prezintă comorbidități (mai multe boli asociate) și au un oarecare grad de dependență față de persoanele din jur sau mai putina autonomie decât în trecut.

Altă noutate importantă anunțată de Alma Clinic sunt servicii medicale decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate Suceava.

În acest sens, pentru consultațiile la cabinetele de Gastroenterologie, Geriatrie și Gerontologie, ORL, Psihiatrie, pacienții se pot prezenta doar cu biletul de trimitere de la medicul de familie sau de la alt medic de specialitate.

Programările se pot face telefonic sau la sediul de pe strada Ana Ipătescu nr.9A.

ȘTIRI