Alex Mihoc părăsește Consiliul Local Fălticeni. Cel mai tânăr consilier PSD și-a dat astăzi demisiaExclusiv

Alex Mihoc părăsește Consiliul Local Fălticeni. Cel mai tânăr consilier PSD și-a dat astăzi demisia

       Accesări: 4391

Gata cu votul, proiectele și ședințele. Cel mai tânăr membru din Consiliul Local Fălticeni spune adio deliberativului. Alex Mihoc și-a depus astăzi demisia din funcție.

Ales pe lista PSD, la alegerile din vara anului 2016, tânărul social-democrat părăsește Consiliul Local la nici trei ani de la primul mandat.

În tot acest timp a fost membru în comisia pentru amenajarea teritoriului şi urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură, și a fost de două ori președinte de ședință în cadrul întrunirilor ordinare ale deliberativului fălticenean.

Locul rămas liber va fi ocupat, potrivit procedurilor, de următorul ocupant pe lista candidaților PSD aflați pe lista pentru Consiliul Local.

În documentul înaintat la sediul Primăriei Fălticeni, fostul ales local Alex Mihoc spune că își demisia din motive obiective și personale.

Fostul lider al organizației de tineret al PSD Fălticeni va fi din această lună funcționar public.

Surse care au dorit să rămână sub protecția anonimatului spun că tânărul pornește pe un nou drum și cu un salariu decent.

Indemnizația unui consilier local este de 750 de lei.

Ex-demnitarul local va fi angajatul unei instituții publice care nu se află în zona Fălticeni.

Surse din partid susțin că Alex Mihoc este în continuare membru al PSD.

El este al doilea consilier local care părăsește Consiliul Local Fălticeni în legislatura 2016-2020.

În noiembrie 2017, liderul ALDE, economistul Gheorghe Aldea își dădea demisia din deliberativ. El a devenit funcționar public și, ulterior, a ocupat temporar funcția de șef al APM Suceava.

ȘTIRI