Alertă 112 – Accident rutier la CumpărăturaActualitate

Alertă 112 – Accident rutier la Cumpărătura

       Accesări: 75

Incident tragic pe drumul european E85. În această după-amiază un bărbat în vârsta de 54 de ani și-a pierdut viața și alte trei persoane au ajuns la spital. Evenimentul s-a petrecut la ora 16 la intrarea în localitatea Cumpărătura.

Autorul accidentului este Constantin B. din satul Lămășeni, șoferul unei Dacia Logan, care venea dinspre Suceava spre Falticeni.

Înainte de intrarea în localitatea Cumpărătura el s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini. Din sensul opus se apropia un TIR, iar pentru a evita coliziunea conducătorul Daciei a virat stânga, după care a frânat.

Mașina s-a lovit de acostamentul drumului și s-a răsturnat. Pentru că nu purta centura de siguranță, conducătorul auto, în vârstă de 54 de ani, a fost proiectat din autovehicul în drum. Impactul i-a fost fatal, el decedând pe loc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Accidentul s-a soldat cu alte trei victime. Printre acestea se numără și soția șoferului, în vârstă de 50 de ani, care a suferit mai multe leziuni. Ea și pasagerii de pe banchetă au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru investigații suplimentare.

ȘTIRI