Actualitate

Alerta 112 – Accident rutier la Cumparatura

       Accesări: 77

cumparatura

Actualizare ora 19.00 – Incident tragic pe drumul european E85. În această după-amiază un bărbat în vârsta de 54 de ani și-a pierdut viața și alte trei persoane au ajuns la spital. Evenimentul s-a petrecut la ora 16 la intrarea în localitatea Cumpărătura.

Autorul accidentului este Constantin B. din satul Lămășeni, șoferul unei Dacia Logan, care venea dinspre Suceava spre Falticeni.

Înainte de intrarea în localitatea Cumpărătura el s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini. Din sensul opus se apropia un TIR, iar pentru a evita coliziunea conducătorul Daciei a virat stânga, după care a frânat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mașina s-a lovit de acostamentul drumului și s-a răsturnat. Pentru că nu purta centura de siguranță, conducătorul auto, în vârstă de 54 de ani, a fost proiectat din autovehicul în drum. Impactul i-a fost fatal, el decedând pe loc.

Accidentul s-a soldat cu alte trei victime. Printre acestea se numără și soția șoferului, în vârstă de 50 de ani, care a suferit mai multe leziuni. Ea și pasagerii de pe banchetă au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru investigații suplimentare.

Actualizare 16.30 – Din accident au rezultat 4 victime. O persoană a decedat iar alte 3 persoane, conştiente, au fost preluate de ambulanţe SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava are în derulare o intervenţie în zona Cumpărătura.

Ora 16.05 – Potrivit primelor informaţii este vorba despre un accident rutier care s-a produs în jurul orei 16.00.

Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Au fost raportate trei victime, informaţie neconfirmată oficial.

 

ȘTIRI