Alergătorii seniori din Fălticeni au încheiat onorabil Maratonul ClujuluiSport

Alergătorii seniori din Fălticeni au încheiat onorabil Maratonul Clujului

       Accesări: 1182

Duminică, 15 aprilie 2018, Clujul a găzduit evenimentul atletic Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, cu o participare de circa 8000 de alergători din peste 30 de țări.

O figură frumoasă au făcut și câțiva atleti seniori din Fălticeni, care au participat în problele de maraton și semimaraton.

Având experiența anilor tinereții, când a mai practicat atletismul, la sfârșitul anilor 80, Ovidiu Vacariu a dovenit și de această dată o ambiție și tenacitate pe măsura probei abordate –Maraton.

Ovidiu  a terminat cu succes parcurgerea celor 42,195 km, clasându-se pe un fantastic loc 8, la categoria de vârstă 45-54 ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De asemenea, Sorinel Onicianu și Radu Doroftei au parcurs distanța semimaratonului fără probleme. Dintr-o poziționare gresită la start au fost nevoiți să aștepte în pluton, închiși după marea de oameni care erau în fața lor, evadând cu întarziere și astfel pierzând locuri prețioase.

“Avand în vedere că au fost la prima prezență  într-o competiție de asemenea nivel, cu o participare extrem de numeroasă, baietii s-au comportat foarte bine, clasându-se în prima parte a clasamentului. Nu-mi rămâne decît să-i felicit și să-mi doresc să îi însoțesc și eu la următoarea luptă cu distanțele, timpul, și mai ales cu sine”, ne-a declarat antrenorul Alin Findanis, coordonatorul secției de atletism al CSS Nicu Gane Fălticeni.

 

 

ȘTIRI