Alegerile bune se învaţă de la de grădiniţăEducație

Alegerile bune se învaţă de la de grădiniţă

       Accesări: 273

În cadrul proiectului de intervenție timpurie în mediul preșcolar „De mici să prețuim sănătatea și siguranța!”, copiii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Pinocchio” Fălticeni au desfășurat  miercuri, 5 aprilie, activitatea Alegerile bune se învață, care a avut drept scop educarea abilității copiilor de a alege între ceea ce este bine și ceea ce este rău, promovarea unui stil de viață sănătos și sublinierea consecințelor utilizării substanțelor periculoase pentru sănătate (tutun, alcool, medicamente).

Au participat la activităţi două reprezentante al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Suceava, subcomisarul Simona Sidoriuc și inspectorul de specialitate Elena Motoveleț.

„Strategiile de joc selectate de partenerii din au facilitat înțelegerea de către preșcolari a tipurilor de comportamente bune, nepermise, periculoase cu care vin în contact și a consecințelor aceastora asupra sănătății și securității copiilor”, ne-a informat prof. Adriana Samson, Director GPP ”Pinocchio” Fălticeni.

Proiectul se desfășoară pe perioada anului școlar 2015 – 2016, în parteneriat cu IPJ Suceava și Centrul de Prevenire, Evaluare  și Consiliere Antidrog Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI