Al doilea play-off pentru Armonia FălticeniSport

Al doilea play-off pentru Armonia Fălticeni

       Accesări: 50

Armonia Fălticeni a obţinut sâmbătă, 18 aprilie 2015, victoria care îi asigură participarea în play-off la finalul campionatului Ligii I de fotbal feminin.

Fetele din Fălticeni s-au impus cu 6-0 pe terenul colegelor de la CSM Paşcani, goluri marcate de Loghin, Olariu (3) şi Vieru (2). Un pas greşit al echipei pregătite de Marcel Irimie, Dumitru Hreamătă şi Alin Rotaru, ar fi ajutat echipa din Buzău.

Cu 4 victorii, două rezultate de egalitate şi 6 înfrângeri (14 puncte acumulate), Armonia va fi prezentă pentru a doua oară în play-off. De această dată şi ca urmare a retragerii din campionat a Oţelului Galaţi (lider la finalul turului).

În faza a doua a competiţiei vor participa: Navobi Iaşi, CSS Târgovişte, Selena Constanţa şi Armonia Fălticeni. Faza play-off va începe în luna mai.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„A fost un sezon mai dificil pentru că am fost nevoiţi să reconstruim echipa. Peste toate necazurile peste care am trecut în aceste luni, am reuşit să obţinem a doua calificare în play-off, o performanţă deosebită pentru fotbalul feminin din judeţul Suceava”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

ȘTIRI