AJF Suceava amână din nou startul returului în fotbalul suceveanSport

AJF Suceava amână din nou startul returului în fotbalul sucevean

       Accesări: 191

Vacanță prelungită pentru echipele de fotbal sucevene.

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a amânat cu încă o săptămână startul sezonului de primăvară în competițiile fotbalistice organizate la nivel județean.

Decizia vine după ce meteorologii au anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni zona Moldovei, inclusiv județul Suceava, se va confrunta cu un nou val de ninsori și frig.

“În urma discuțiilor avute cu reprezentanții echipelor participante în campionatul ligii a IV-a ,a V-a, datorită condițiilor metereologice Comitetul de Urgență al AJF Suceava, întrunit în data de 15 martie 2018, a hotărât amânarea începerii returului cu o săptămână”, au anunțat diriguitorii fotbalului sucevean.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Prima etapă a returului a fost reprogramată inițial pentru data de 18 martie, în urma ninsorilor abundente și a frigului de la începutul lunii.

Noua amânare va duce la programarea a două etape intermediare în Liga a IV-a, pe 18 aprilie și 6 iunie. Până pe data de 11 iunie, AJF Suceava trebuie să transmită Federației Române de Fotbal numele echipei câștigătoare a campionatului, în vederea organizării jocurilor de baraj.

Astfel, echipa care va câștiga campionatul va avea la dispoziție doar 9 zile pentru a pregăti meciurile din barajul pentru promovarea în Liga a III-a (16 și 23 iunie).

În prima etapă a returului, duminică, 25 martie, ora 13.00, Șomuz Fălticeni va întâlni pe Juniorul Suceava. Jocul va fi organizat pe Stadionul “Tineretului” din Fălticeni, cu Juniorul Suceava în postura de echipă organizatoare (echipă gazdă)!

ȘTIRI