Compania Air Bucharest va avea din vară curse regulate de pe Aeroportul Suceava spre Zakynthos și AntalyaActualitate

Compania Air Bucharest va avea din vară curse regulate de pe Aeroportul Suceava spre Zakynthos și Antalya

       Accesări: 1612

Călătorii la înălțime spre două destinații exotice. Începând din vara acestui an compania Air Bucharest va opera curse charter de pe Aeroportul Suceava spre Grecia și Turcia. Locuitorii din nordul țării care vor să petreacă un sejur în Zakynthos sau Antalya vor avea din acest sezon estival posibilitatea de a ajunge aici la prețuri avantajoase.

Primele curse spre destinațiile de vacanță vor fi făcute la începutul lunii iunie.

Cursele spre Zakynthos vor fi operate în fiecare miercuri, începând cu data de 7 iunie și până pe 27 septembrie.
Decolarea din Suceava va fi la ora 17.20. Zborul retur din Zakynthos către Suceava va fi operat la ora 14.

Cursele către Antalya vor fi operate în fiecare luni, între 12 iunie și 18 septembrie. Avionul va pleca din Suceava la ora 17:30. Cursa retur spre Suceava va fi luni, cu decolare la ora 14.45.

Zborurile vor fi operate cu un avion Boeing 737 de 148 de locuri.

În ceea ce privește pachetele de vacanţă pentru cele două destinaţii, reprezentanții tur operatorului Kusadasi afirmă că tarifele sunt foarte atractive, ofertele pentru vacanțele de şapte noţi, fiind deja puse în vânzare prin agenţiile de turism.

Preţurile pornesc de la 346 de euro de persoană cu transport, cazare, transfer, toate taxele incluse. Pachete de lux ajung la 1.000 – 1.500 de euro de persoană.

Oficialii companiei Air Bucharest estimează un număr de 2.200 de pasageri transportați de pe aeroportul de la Suceava spre destinațiile exotice Antalya și Zakynthos.

ȘTIRI