Agresorul din Petia a fost arestat preventiv pentru 30 de zileRural

Agresorul din Petia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

       Accesări: 185

Poliţiştii au continuat cercetările în cazul agresiunii care s-a consumat duminică, 10 mai 2015, în faţa unui magazin mixt din Petia, comuna Buneşti.

agresiune2După cum v-am informat, un localnic a încercat să intervină pentru aplanarea unui conflict între două persoane, moment în care care a fost agresat la rândul său de un tânăr în vârstă de 29 de ani (Pintescu Florin Vasile). Acesta a folosit un obiect tăietor – înţepător (cuţit).

Victima, bărbatul de 35 de ani din comuna Buneşti, a fost examinată medico-legal stabilindu-se că leziunile cauzate pot necesita pentru vindecare 20 – 22 zile îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de agresor, sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor calificat, precum şi reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în arestul  I.P.J. Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Marţi, 12 mai, Tribunalul Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Pintescu Florin Vasile.

ȘTIRI