Agoniseala unei familii din Broşteni a ars într-un incendiuRural

Agoniseala unei familii din Broşteni a ars într-un incendiu

       Accesări: 103

Joi, 18 septembrie, la ora 14.29, a fost anunţat un incendiu în satul Broşteni.Militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Drăguşeni, Forăşti şi Vadu Moldovei, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit într-o gospodărie din satul Broşteni, comuna Drăguşeni.

La sosirea echipajelor, ardeau anexe gospodăreşti şi stoguri de fân, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la alte construcţii din gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 19:20.

Potrivit ISU Suceava, au ars două anexe din lemn pe o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, circa 16 tone de furaje, 4,5 tone de cereale, produse agricole (cartofi, fasole) şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise, folosit pentru curăţenia de toamnă.             Pompierii au salvat locuinţa şi restul anexelor gospodăreşti. Nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI