Agenția Băncii Transilvania din Fălticeni și-a sistat activitatea cu publicul pentru următoarele 40 de zileLocal

Agenția Băncii Transilvania din Fălticeni și-a sistat activitatea cu publicul pentru următoarele 40 de zile

       Accesări: 4310

Mai multe bănci care funcționau în municipiu s-au închis una după alta la Fălticeni. Acum o altă agenție trage obloanele, însă doar pentru un timp. Banca Transilvania din Fălticeni a oprit activitățile de lucru cu publicul începând de astăzi, vineri, 6 octombrie.

Spațiul interior al unității bancare urmează să fie modificat după noile standarde estetice ale celorlalte agenții din România.

Clienții au fost informați prin SMS cu câteva zile înainte de începerea lucrărilor de modernizare. Reprezentanții băncii spun că agenția din Fălticeni va fi reamenajată pentru a le oferi clienților cât mai mult confort.

Activitatea unității amplasate în centrul municipiului va fi sistată pentru aproape 40 de zile. Agenția BT va fi redeschisă în noua formulă identitară pe data de 20 noiembrie 2017.

Angajații vor fi relocați în această perioadă și vor lucra în celelalte unități ale Băncii Transilvania din municipiul Suceava.

Clienții Băncii Transilvania care vor să depună, trimită sau să ridice bani vor trebui să se adreseze la oricare din cele 11 agenții existente în județul Suceava, din care 6 sunt prezente în orașul Suceava. Aceștia pot beneficia de serviciile BT24 Internet Banking/ BT24 Mobile Banking care dispun de peste 100 de funcționalități.

În perioada reamenajării clienții BT pot retrage numerar la ATM-ul situat în fața Primăriei Fălticeni, pe strada Republicii.
Reprezentanții băncii mai spun că bancomatul Agenției Fălticeni va fi nefuncțional pe toată perioada de modernizare a sediului.

Unitatea bancară are la Fălticeni peste 10.000 de clienți atât din municipiu cât și din alte localități din zonă.

Cu peste 10 ani de activitate, agenția BT Fălticeni ocupă locul 2 în județul Suceava în ceea ce privește rentabilitatea și numărul de clienți.

ȘTIRI