Adversar dificil pentru Șomuz Fălticeni la sfârșitul săptămânii. Fălticenenii se deplasează la Târgu SecuiescSport

Adversar dificil pentru Șomuz Fălticeni la sfârșitul săptămânii. Fălticenenii se deplasează la Târgu Secuiesc

Actualizare: 

Rezultate, vineri, 14 septembrie, ora 17:00
CSM Râmnicu Sărat – Foresta Suceava    1-1
Bogdan Bălan (11) / Teodor Lungu (83)
CSM Roman – CSM Focşani    0-1
Ştefan Lupu (72)
CSM Paşcani – Sănătatea Darabani   2-1
Andrei Firan (36), (57) / Alexandru Nicorici (67)

La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate partidele etapei a 4-a, în Liga a 3-a.

În Seria I, runda începe vineri, 14 septembrie, cu 3 confruntări foarte interesante: CSM Râmnicu Sărat – Foresta Suceava, CSM Roman – CSM Focșani și CSM Pașcani – Sănătatea Darabani.

Etapa va continua sâmbătă, 15 septembrie, cu derby-ul primelor două clasate, Oțelul Galați – Gloria Buzău, dar și cu o altă dispută interesantă, între Știința Miroslava și Ceahlăul Piatra Neamț.

Etapă dificilă pentru ACS Șomuz Fălticeni, cu o deplasare de peste 240 de kilometri pentru întâlnirea cu KSE Târgu Secuiesc. O echipă aflată pe locul 4, care cedează foarte greu puncte pe propriul teren. Covăsnenii au acumulat 6 puncte: acasă cu Rădăuțiul și în deplasare cu FC Botoșani II, pierzând doar pe terenul echipei Gloria Buzău.

Echipa pregătită de profesorii Radu Anania și Dan Dăscălescu vine după victoria de moral obținută în fața celor de la CSM Roman. Lotul se va reuni în această seară, pentru o ședință de pregătire, iar deplasarea va fi făcută în ziua meciului.

În etapa a 4-a se vor mai juca partidele: Metalul Buzău – FC Botoșani II și Sporting Liești – Bucovina Rădăuți (sâmbătă, 15 septembrie).

Facebook Comments

ȘTIRI