Adus în cătușe la sediul Poliției Locale Fălticeni: Un tânăr din Slatina l-a amenințat cu moartea pe un agentLocal

Adus în cătușe la sediul Poliției Locale Fălticeni: Un tânăr din Slatina l-a amenințat cu moartea pe un agent

       Accesări: 6615

Comportamentul dăunător l-a adus într-o postură complicată. Un tânăr din comuna Slatina este autorul unui scandal cu iz penal, iscat în plină zi, în centrul municipiului Fălticeni. Totul a pornit după ce individul, în vârstă de 29 ani, a traversat Bulevardul Revoluției prin loc nepermis, de la o farmacie spre esplanadă, sărind peste gardul metalic de pe scuarul cu flori.

Un agent al Poliției Locale Fălticeni, aflat în apropierea Complexului Comercial „Nada Florilor”, l-a observat și i-a cerut tânărului documentele. Acesta i-a spus că nu le are la el, iar împreună cu agentul s-a deplasat la mașina de poliție pentru a-l putea identifica.

Tonul conversației a fost unul normal până când omul legii a început procedura de identificare în baza de date.

Lângă agentul de poliție erau alți doi colegi de serviciu.

Tânărul din Slatina a trecut la un limbaj trivial și agresiv, dar și la amenințări proliferate în mod repetat. Polițistul l-a rugat să se calmeze pentru că își face singur rău, însă individul nu s-a potolit, din contra, el s-a înverșunat și mai tare.

„Sunteți voi șmecheri! Te împușc, îți tai și gâtul!”, sunt cuvintele pe care tânărul i le-a adresat agentului. „Nu știi cine sunt eu! Îți arăt eu cine sunt. Cu cine dracu te-ai pus!”

După amenințări repetate ale tânărului, polițistul l-a introdus cu forța, în mașină, pentru a-l duce la sediul Poliței, slătineanul opunându-se cu vehemență, timp în care vestimentația polițistului s-a rupt.

Tânărul a început să urle și să se autovictimizeze, dar în același timp continua cu amenințările la adresa oamenilor legii.

Aprins de nervi, individul și-a dat tricoul jos, i-a arătat amenințător cu pumnul unui polițist și i-a spus că îi scoate toți dinții din gură. Individul din comuna Slatina se afla în mașină, iar polițistul s-a retras un pas înapoi, a scos sprayul lacrimogen l-a pulverizat asupra tânărului, în zona feței.

Oamenii legii l-au încătușat imediat și l-au dus la sediul Poliției Locale Fălticeni.

Ajuns aici, tânărul a trecut de la amenințări la sensibilizarea oamenilor legii, el încercând să demonstreze că „nu a omorât pe nimeni”.

Slătineanul de 29 de ani a fost amendat cu 1.000 de lei, iar apoi agenții locali l-au însoțit la Poliția municipiului Fălticeni pentru a da explicații asupra faptei săvârșite. La audieri el și-a recunoscut fapta.

Agentul care a fost amenințat nu a depus deocamdată plângere penală.

ȘTIRI