Neatenția costă scump! Adolescentă din comuna Boroaia accidentată grav când traversa stradaRural

Neatenția costă scump! Adolescentă din comuna Boroaia accidentată grav când traversa strada

       Accesări: 1708

Nu s-a asigurat când a traversat strada, iar neatenția a adus-o pe patul de spital.

În după-amiaza zilei de marți, 7 mai, la ora 14.50, o adolescentă din comuna Boroaia, în vârstă de 18 ani, a fost fost accidentată grav când traversa Drumul Comunal 13.

Potirvit polițiștilor, fata a traversat drumul public prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost surprinsă de mașina unei localnice, care s-a angajat în depășirea unui autocar oprit.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cursul serii tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, și a fost internată în Secția ortopedie, cu contuzii la cotul drept și șoldul drept.

Cei doi participanți la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Alte două adolescente, în vârstă de 17 ani, din Cacica, au ajuns ieri la UPU Suceava, după un accident rutier în afara orașului Gura Humorului.

Un bărbat a evitat cu mașina un câine apărut pe carosabil, dar a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o mașină care circula regulamentar, în care se aflau și cele două tinere.

ȘTIRI