Acuzaţii grave şi persoane reţinute după un scandal între două familii din GuliaActualitate

Acuzaţii grave şi persoane reţinute după un scandal între două familii din Gulia

       Accesări: 86

Polițiștii au intervenit în oraşul Dolhasca, în urma unui apel de urgență prin SNUAU 112. Un bărbat a sesizat faptul că mai multe persoane au agresat fizic doi bărbați, de 62, respectiv 42 de ani, ambii din localitate.

La faţa locului s-a constatat că mai multe persoane se manifestau violent. Poliţişti din cadrul Poliţiei orașului Dolhasca, însoțiți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi s-au deplasat la locul incidentului, fiind restabilită ordinea și liniștea publică, folosindu-se substanțe iritant lacrimogene în vederea dispersării persoanelor turbulente, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Din verificări a rezultat faptul că, în seara zilei de 17 iunie a.c., în jurul orei 20.30, cei doi bărbați, de 62 și 42 de ani, au fost agresați fizic de 15 membri ai două familii, în curtea casei aflată în construcție a persoanei care a reclamat fapta la 112. Totodată, în timpul altercației, au fost distruse geamurile a două autovehicule aparținând acesteia.

În urma agresiunilor, victimelor le-au fost provocate leziuni care necesită pentru vindecare peste 75 de zile de îngrijiri medicale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale — IPJ Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au fost identificate toate persoanele implicate în agresiune.

Cinsprezece persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 57 de ani,  între care două femei, din localitatea Gulia, oraşul Dolhasca, au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind întocmite pe numele lor dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, distrugere și violare de domiciliu. În această seară 6 persoane au fost introduse în arestul IPJ Suceava.

ȘTIRI