Acuzaţii grave pentru un grup de tineri care au agresat un băiat la DrăguşeniRural

Acuzaţii grave pentru un grup de tineri care au agresat un băiat la Drăguşeni

       Accesări: 442

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a 7 persoane, într-un dosar în care s-au formulat acuzaţii foarte grave: tentativă la infracţiunea de omor (în cazul unui inculpat), respectiv loviri sau alte violenţe (alţi 6 inculpaţi). Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Suceava.

Faptele care au dus la aceste acuzaţii s-au produs în vara anului trecut. În noaptea de 12/13 iulie 2015, un tânăr care se deplasa pe Drumul Comunal 8, dinspre Drăguşeni spre localitatea Broşteni, a fost agresat de cei şapte inculpaţi.

Între victimă şi atacatori s-a iscat un conflict, în zona unui restaurant din Drăguşeni, după ce tânărul agresat şi-a condus prietena acasă. Iniţial, când cei doi au trecut pe lângă grupul celor şapte, fata avusese parte de cuvinte jignitoare din partea unuia dintre agresori. La întoarcere băiatul a încercat să-şi facă singur dreptate, însă a fost lovit cu pumnii şi picioarele de agresori, unul dintre aceştia aplicându-i mai multe lovituri la nivelul gâtului, spatelui şi mâinii drepte, cu un cuţit de tip briceag.

Conform  concluziilor certificatului medico-legal emis de S.M.L. Suceava, victima a prezentat un număr de 8 plăgi tăiate, leziuni ce au necesitat pentru vindecare 15-16 zile îngrijiri medicale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI