Acuzaţii grave pentru un grup de tineri care au agresat un băiat la DrăguşeniRegional

Acuzaţii grave pentru un grup de tineri care au agresat un băiat la Drăguşeni

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a 7 persoane, într-un dosar în care s-au formulat acuzaţii foarte grave: tentativă la infracţiunea de omor (în cazul unui inculpat), respectiv loviri sau alte violenţe (alţi 6 inculpaţi). Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Suceava.

Faptele care au dus la aceste acuzaţii s-au produs în vara anului trecut. În noaptea de 12/13 iulie 2015, un tânăr care se deplasa pe Drumul Comunal 8, dinspre Drăguşeni spre localitatea Broşteni, a fost agresat de cei şapte inculpaţi.

Între victimă şi atacatori s-a iscat un conflict, în zona unui restaurant din Drăguşeni, după ce tânărul agresat şi-a condus prietena acasă. Iniţial, când cei doi au trecut pe lângă grupul celor şapte, fata avusese parte de cuvinte jignitoare din partea unuia dintre agresori. La întoarcere băiatul a încercat să-şi facă singur dreptate, însă a fost lovit cu pumnii şi picioarele de agresori, unul dintre aceştia aplicându-i mai multe lovituri la nivelul gâtului, spatelui şi mâinii drepte, cu un cuţit de tip briceag.

Conform  concluziilor certificatului medico-legal emis de S.M.L. Suceava, victima a prezentat un număr de 8 plăgi tăiate, leziuni ce au necesitat pentru vindecare 15-16 zile îngrijiri medicale.

Facebook Comments

ȘTIRI