Acuzații grave pe numele unui tânăr din Mălini după un accident rutierRural

Acuzații grave pe numele unui tânăr din Mălini după un accident rutier

       Accesări: 935

Un bărbat din Mălini a murit iar un tânăr trebuie să dea socoteală autorităților pentru că a părăsit locul accidentului. Potrivit IPJ Suceava, duminică, 20 decembrie 2015,  la ora 18.35, în timp ce se afla culcat pe carosabil pe ulița ,,Dispensarului” din comuna Mălini, un localnic de 56 de ani, a fost surprins și accidentat  grav de un autovehicul, care după producerea evenimentului și-a continuat deplasarea.

În urma investigațiilor, autoturismul neînmatriculat implicat în accident a fost identificat abandonat în localitatea Pâraie, prezentând avarii la partea din față, polițiștii stabilind faptul că, acesta a fost condus de un tânăr de 22 de ani din localitate.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face bărbatul de 56 de ani care se afla întins pe carosabil în condiții de noapte, fără să aibă pe aplicate pe îmbrăcăminte elemente reflectorizante. Victima a fost transportată la spital,  însă în jurul orei 21.25 a decedat.

Cercetările continuă  sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de ,,ucidere din culpă”, ”conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

ȘTIRI