Actorul Alexandru Arșinel s-a înscris în UNPRActualitate

Actorul Alexandru Arșinel s-a înscris în UNPR

       Accesări: 67

alexandru-arsinel

Debut în viața politică. Artistul Alexandru Arșinel este cel mai nou membru al UNPR (Uniunea Națională pentru Progresul României). Actorul sucevean s-a înscris astăzi, 14 octombrie, în partidul condus de Gabriel Oprea.

Alexandru Arșinel susține că liderul partidului l-a determinat să cred că încă se mai poate face ceva pentru România.

”UNPR este un partid al ușilor deschise și își dorește ca tot mai multe personalități să se implice activ în viața politică, sprijinind interesul național și valorile naționale românești.”, se arată în comunicatul de presă al partidului. ”Prin mesajul său, UNPR își propune să atragă specialiști din cât mai multe domenii de activitate, de la economie la cultură și de la mediul academic, la cel sportiv. România are profesioniști și oameni de valoare în toate aceste domenii, iar partidele trebuie să apeleze în primul rând la experiența și la cunoștințele lor atunci când iau decizii. UNPR va continua această politică de deschidere și va încerca să aducă în echipa sa oameni de valoare, din cât mai multe domenii de activitate.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alexandru Arşinel s-a născut în comuna Dolhasca, pe 4 iunie 1939. Cu o carieră de peste 50 de ani în teatru, film și televiziune, actorul și-a făcut debutul în 1962 la Târgu Mureș. Alături de Stela Popescu formează unul din cele mai celebre cupluri

Printre titlurile primite de-a lungul anilor se numără titlul de Cetățean de onoare al orașului Dolhasca și Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor – „Arta Spectacolului”.

Anul acesta, actorul a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti.

De aproape 40 de ani alături de Stela Popescu formează un cuplu artistic celebru atât în țară, cât și în străinătate.

Absolvent al Facultății de Teatru din Bucureşti, promoţia 1962, artistul Alexandru Arșinel este deținătorul trofeului special UNITER pentru teatru de revistă, decernat în anul 2000.

Radu Nistor

 

ȘTIRI