Activități în cadrul unui proiect internațional Erasmus la Colegiul Tehnic Mihai BăcescuActualitate

Activități în cadrul unui proiect internațional Erasmus la Colegiul Tehnic Mihai Băcescu

       Accesări: 1023

La Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni se desfășoară în această săptămână, 16-20 octombrie, activitățile celei de a patra mobilități din cadrul unui proiect internațional Erasmus – “English through entrepreneurship”.

Cu prilejul acestei mobilități, la Fălticeni sunt prezenți peste 30 de elevi și profesori de la școli partenere din Belgia, Turcia, Croația și Norvegia.

Deschiderea activităților de la Fălticeni a avut loc luni, 16 octombrie 2017, în prezența conducerii instituției de învățământ gazdă (director Claudia Suceanu, director adjunct Mariana Țuca) și a primarului Cătălin Coman.

Din echipa implicată în organizarea acestei moilități fac parte profesorii Doina Monoranu, Simona Iacob, Anca Oprișanu, Dan Ovidiu și Silvia Chirilă (director adjunct).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cele patru delagații din străinătate participă, alături de colegii din Fălticeni, la activități programate zilnic în cadrul grupurilor de lucru. În cele cinci zile, invitații vor vizita mai multe obiective turistice din Fălticeni Suceava și Iași.

ȘTIRI