Activitate de formare pentru consiliile elevilor din zona FălticeniEducație

Activitate de formare pentru consiliile elevilor din zona Fălticeni

       Accesări: 60

Colegiul Naţional „Nicu Gane” a găzduit sâmbătă, 22 noiembrie 2014, o acţiune de formare destinată membrilor consiliilor şcolare din zona Fălticeni.

La eveniment au participat peste 20 de elevi de la Colegiul Naţional „Nicu Gane”, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, Colegiul „Vasile Lovinescu”, şi liceele din Dolhasca şi Liteni.

„Este o activitate realizată pentru prima dată în Fălticeni, la acest nivel, în ultimii ani. Un astfel de eveniment a avut loc recent şi la Colegiul Naţional Eudoxiu Hurmuzachi din Rădăuţi”, ne-a informat Dimitrie Cielecki, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor de la CN „Nicu Gane”.

Întâlnirea a debutat cu o prezentare a activităţii Clubului de debate „Logos” de la „Nicu Gane” (elevul Andrei Tofan),  după care participanţii au fost angrenaţi în activitatea de formare „Leadership si luarea deciziilor”, sub coordonarea profesoarelor Perta Sofrona Mara de la Colegiul Tehnic Rădăuţi – formator naţional CNE şi al Consiliului Judeţean al Elevilor, şi Luminiţa Corbu – coordonator CSE CN „Nicu Gane”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La întâlnirea de la Fălticeni a fost prezent şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor alături de un reprezentant al elevilor de la Rădăuţi.

ȘTIRI