Acţiune de ecologizare în Fântâna Mare cu sprijinul elevilorRural

Acţiune de ecologizare în Fântâna Mare cu sprijinul elevilor

       Accesări: 423

Şcoala Gimnazială ,,Ion Muceleanu” Fântâna Mare şi  Primăria comunei Fântâna Mare, au încheiat un parteneriat, în vederea ecologizării spaţiilor verzi din comunitate.

Acțiunea de ecologizare, s-a desfășurat în perioada 13-14 aprilie 2017, sub îndemnul „Să trăim împreună într-o comunitate mai curată!”

Proiectul a fost coordonat de prof.  DohotaruAndreea-Ionela și primarul comunei, ing. Mucilenița Vasile.

Elevii claselor gimnaziale,  alături de cadrele didactice s-au organizat în grupuri și au colectat deşeurile din carton, plastic, hârtie şi sticlă, care au fost transportate cu maşina de salubritate a primăriei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 Copiii sunt obişnuiţi cu astfel de activităţi extraşcolare şi devin mai responsabili faţă de societatea în care trăiesc, implicându-se în mod activ, în viaţa comunităţii din care fac parte. Cadrele didactice au misiunea permanentă de a le prezenta ce înseamnă ecologia, protecţia mediului şi voluntariatul la orele de biologie, geografie şi dirigenţie, sau cu alte ocazii. Rezultatele aşteptate în urma acestei acţiuni sunt creşterea gradului de conştientizare şi sensibilizare a elevilor şi a comunităţii locale privind importanţa protecţiei mediului pentru calitatea vieţii noastre, însuşirea deprinderilor şi comportamentului civic”, ne-a informat prof. Andreea-Ionela Dohotaru, directorul Școlii Gimnaziale „Ion Muceleanu” Fântâna Mare.

Parteneriatul are ca finalitate organizarea unei excursii,  sponsorizată de Primăria Comunei Fântâna Mare, la care participă elevii implicați in proiect.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI