Acțiune cu radare în cascadă pe ND2: Siret – Suceava – Fălticeni – DrăgușeniRural

Acțiune cu radare în cascadă pe ND2: Siret – Suceava – Fălticeni – Drăgușeni

       Accesări: 493

Săptămâna trecută, Serviciile Rutiere din cadrul I.P.J Suceava și I.P.J. Iași au organizat o acțiune pe DN 2, pe traseul Siret – Suceava – Fălticeni – Drăgușeni, inclusiv pe sectorul din DN 2 de pe raza județului Iași.

Acțiunea a avut ca scop reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate.

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii suceveni au aplicat 60 de sancţiuni contravenționale în valoare de 17.890 lei, din care 31 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul  IPJ Iaşi au aplicat 29 de sancţiuni contravenționale în valoare de 20.865 lei din care, 18 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 8 permise, din care 7 pentru viteză.

De asemenea, a fost ridicat un certificat de înmatriculare şi au fost retrase 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

O acțiune similară a fost organizată și pe DN 29, pe traseul Suceava-Salcea-Dumbrăveni-județul Botoşani, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Suceava şi I.P.J. Botoşani.

Poliţiştii suceveni  au constatat 1 infracțiune la regimul rutier şi au aplicat 52 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 23.635 lei din care 33 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere.

ȘTIRI