Acțiune caritabilă susținută de PNL Fălticeni: 20 de familii nevoiașe au primit pachete alimentareLocal

Acțiune caritabilă susținută de PNL Fălticeni: 20 de familii nevoiașe au primit pachete alimentare

       Accesări: 270

Din suflet, pentru suflet. Peneliștii fălticeneni au derulat o campanie umanitară desfășurată în mai multe cartiere din municipiu. Liberalii au pus mână de la mână, oferind în cadrul campaniei 40 de pachete cu alimente de bază, fructe dar și dulciuri.

Denumită ”Suflet pentru suflet”, acțiunea a vizat familiile nevoiașe cu copii, dar și bătrânii rămași singuri.

Inițiativa aparține Organizației de Femei din cadrul PNL Fălticeni și co-președintelor Mariana Amarie și Danvica Haidău. Peste 30 de membri PNL, dar și de la tineretul liberal, alături de co-președinții Gabriel Moroșanu și Gheorghe Aldea, au participat la campania umanitară.

”Ținând cont că avem oameni mai speciali, cu probleme deosebite am zis că în Săptămâna Mare, este bine, ca din puținul nostru să-l dăruim și celor care pe masa de Paște nu au atât cât avem noi”, susține Mariana Amarie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Ne-am mobilizat. Suntem în miercurea Săptămânii Mari și am încercat să facem ceva pentru suflet”, a spus Gheorghe Aldea.

Acțiunea caritabilă s-a desfășurat ieri, 8 aprilie.

Cele 40 de pachete au fost dăruite unui număr de 20 de familii sărace din Fălticeni care în zilele de sărbătoare vor putea așterne o masă mai îmbelșugată.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/campanie-umanitara-de-pasti-initiata-de-pnl-falticeni/”]

ȘTIRI