Acțiune caritabilă inițiată de Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” din FălticeniLocal

Acțiune caritabilă inițiată de Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” din Fălticeni

       Accesări: 1224

În această săptămână, Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” (GLT) din Fălticeni  desfășoară o acțiune caritabilă în sprijinul persoanelor defavorizate.

În acest sens, până duminică, 23 decembrie2018, voluntarii sunt prezenți cu un stand în zona Primăriei din Fălticeni, oferind spre vânzare decoraţiuni handmade create în cadrul activităților  pe care le organizează cu copiii din oraș.

Persoanele care vor să sprijine proiectul voluntarilor pot achiziționa aceste decorațiuni, înintervalul orar 13:00 – 18:00.

După cum ne-au informat organizatorii, toate câştigurile care vor fi obținute în urma acestei activităţi vor fi donate, de Crăciun, cazurilor sociale din Fălticeni sau din localitățile învecinate.

“Iar dacă spiritul Crăciunului atinge sufletul unui doritor de fapte bune, acest grup acceptă donaţii, atăt financiare, cât şi de haine sau jucării în stare bună, pentru ca alte persoane mai puţin norocoasesă se bucure de ele. Pentru donaţii puteţi suna la numărul: 0749367157”, a precizat Alexandru Irina,  secretar al GLT „Aripi în Europa” din Fălticeni.

Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” este unul dintre puţinele grupuri de voluntari activi din Fălticeni.

Tinerii organizează, în fiecare sâmbătă, activităţi cu caracter ludic, în corpul B al Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, de pe strada „Ion Dragoslav”, în intervalul orar 12:00 – 14:00.  

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI