ACS Șomuz Fălticeni s-a salvat de la retrogradare.  Meci de neuitat pentru jucătorii antrenorului Daniel StoicaSport

ACS Șomuz Fălticeni s-a salvat de la retrogradare. Meci de neuitat pentru jucătorii antrenorului Daniel Stoica

       Accesări: 1055

Misiune îndeplinită pe teren. ACS Șomuz Fălticeni a jucat în deplasare, la Olimpia Râmnicu Sărat, reușind să-și atingă obiectivul la final de campionat. Meciul a fost decisiv pentru salvarea de la retrogradare.

Jucătorii antrenați de Daniel Stoica au reușit să se impună cu 2-0, într-o partidă pe care au controlat-o de la un capăt la altul.

Ambele goluri au fost marcate în repriza a doua, de Lucian Luchian și Eduard Julei. Acesta din urmă s-a întors din Italia, cu câteva ore înainte de meci, pentru a fi alături de echipă.

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri din București.

„A fost un meci foarte greu, ținând cont că depindeam de acest joc, iar singurul rezultat care ne ținea în ligă era victoria. Jucătorii s-au mobilizat exemplar!”, a declarat Iulian Darabă, antrenorul secund al echipei. „Am reușit să ne îndeplinim obiectivul, acela de a rămâne în Liga 3. Felicit echipa, mulțumim sponsorilor, suporterilor și Primăriei pentru sprijinul acordat!”

ACS Șomuz Fălticeni și-a dominat adversarul, jucând ca și cum ar fi pe teren propriu. Primul gol, marcat de Lucian Luchian, le-a dat avânt oaspeților care au reușit să se impună într-un meci cu multe ocazii de gol.

Darabă mai spune că în sezonul următor, echipa va avea un obiectiv mai îndrăzneț.

După victoria în deplasare, primarul Cătălin Coman a ținut să-i felicite pe jucători și antrenor pentru rezultat.

Primăria Fălticeni este principalul finanțator al echipei de fotbal. Bugetul alocat se ridică la 400.000 de lei.

„Vreau să felicit echipa noastră pentru victoria de la Râmnicu Sărat.”, a declarat primarul Coman. „Un rezultat frumos, pe merit și totodată un obiectiv îndeplinit. Fălticeniul merită să aibă o echipă în Liga 3. Le mulțumesc sponsorilor, suporterilor și tuturor celor implicați în activitatea competițională care se leagă de ACS Șomuz.”

După cele 30 de etape ale Seriei 1, jucătorii ACS Șomuz încheie sezonul competițional pe locul 11, cu 8 victorii, 5 egaluri, 15 înfrângeri și un total de 29 de puncte.

ȘTIRI