ACS “Nada Florilor” şi-a adjudecat majoritatea medaliilor la Cupa “Viitorii Campioni” de la SuceavaSport

ACS “Nada Florilor” şi-a adjudecat majoritatea medaliilor la Cupa “Viitorii Campioni” de la Suceava

       Accesări: 125

Turneu tenis Suceava22.08.2015- www.CodrinAnton.roSâmbătă, 21 august, Clubul “Select” Suceava a organizat, sub patronajul Federaţiei Române de Tenis, Cupa “Viitorii Campioni” la tenis de câmp pentru copiii care nu au împlinit încă vârsta de 11 ani.

Organizată la nivelul fiecărui judeţ, Cupa “Viitorii Campioni” a adus la start, în Suceava, peste 40 de copii, din Fălticeni şi Suceava, ceea ce a fost pentru clubul Select una dintre cele mai ample acţiuni organizată până acum la nivelul  municipiului Suceava.

La buna desfăşurare a turneului a contribuit şi clubul fălticenean ACS “Nada Florilor”, instructorul Marcel Dascălu, alături de sponsorul principal, dl. Florea Grigore – SC Raitar SRL, deplasând la competiţie nu mai puţin de 25 de copii din Fălticeni, dar şi 2 din Suceava care se antrenează la clubul fălticenean. După o zi plină de meciuri frumose, unele aplaudate la scenă deschisă de public, micuţii tenismeni au reuşit să îmbogăţească zestrea de medalii a clubului fălticenean cu 4 medalii de aur, 4 de argint şi 3 de bronz, organizatorii recompensându-i la final şi cu cupe şi articole sportive.

Fălticenenii au fost la înălţime încă de la primele meciuri ale zilei, la categoria roşu – avansaţi (copii sub 8 ani), Ştefan Fîntînaru a obţinut locul I, Matei Moşneguţu locul al II-lea, iar Darius Avrămia locul al III-lea, în competiţie participînd 7 sportivi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Copiii de la ACS „Nada Florilor” şi-au adjudecat toate cele trei medalii ale categoriei portocaliu (copii cu vârsta până în 9 ani), locul I fiind ocupat de fălticeneanul David Onisei, un abonat constant la primul loc la ultimele turnee jucate, locurile doi şi trei intrând în posesia a doi suceveni, Răzvan Maciuc şi, respectiv, Matei Lungu, copii care se antrenează la Fălticeni, sub îndrumarea aceluiaşi inimos instructor, Marcel Dascălu. La această categorie au participat 12 copii.

Cei trei, David, Răzvan şi Matei, şi-au trecut în palmares şi medaliile categoriei verde – băieţi (vârsta sub 10 ani), în finală Răzvan reuşind să-şi ia revanşa în faţa lui David şi intrând în posesia locului I. La fete, primele două locuri au fost câştigate de Evelina Tănasă şi, respectiv, Ilinca Anton, Evelina reuşind să câştige finala la tie-break, în cel mai frumos meci al acestei categorii. La nivelul verde au participat 7 fete şi 6 baieţi.

La iniţiativa instructorului fălticenean, Marcel Dascălu, a fost organizată şi o competiţie pentru copiii care au început tenisul în această vacanţă de vară. 15 copii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani au jucat pentru prima dată într-o competiţie cu medaliile pe masă. S-au organizat două grupe pentru copiii peste 5 ani şi una pentru copiii sub 5 ani. Viitorul arată bine pentru clubul fălticenean: în grupa celor mici, doi fălticeneni, Tudor Hogas şi Luca Sandu au făcut deliciul publicului cu schimburile lor de mingi. Grupa A a fost câştigată, la mare luptă de Tudor Brumă, un ieşean cu origini fălticenene, care a început tenisul în această vară la clubul ACS „Nada Florilor”, locurile doi şi trei intrând tot în posesia fălticenenilor, fiind adjudecate de Ştefania Cornea şi Mara Daraban. O fălticeneancă a reuşit să câştige în grupa B, Aissia Prisecariu, „un copil muncitor şi cu reale perspective de a evolua cât mai bine”, după cum ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu. Locul al doilea a fost câştigat de o fetiţă din Suceava, Ştefana Melinte, iar locul al treilea a fost câştigat de o fălticeneancă, Amalia Bradăţanu, ea fiind singura care a reuşit să o invingă pe ocupanta primului loc, Aissia, chiar în primul meci din grupă.

A fost o competiţie de la care venim cu rezultate nu bune, ci foarte bune, copiii noştri reuşind meciuri de excepţie, atât între ei, cât şi în compania copiilor din Suceava.Organizatorii, clubul Select din Suceava, dar şi părinţii copiilor din Suceava, au rămas surprinşi de numărul mare de copii care se antrenează la clubul nostru, deşi condiţiile de la noi sunt cu mult sub cele de la clubul sucevean şi aici mă refer la lipsa terenurilor de zgură, în Fălticeni copiii noştri antrenându-se doar în sală sau pe teren de bitum. Una peste alta nu pot decât să mulţumesc părinţilor pentru implicare şi răbdare, Primăriei Fălticeni pentru suportul material acordat şi dorim să dedicăm medaliile domnului Grigore Florea – SC Raitar SRL, fără ajutorul căruia deplasarea la Suceava ar fi fost, poate, imposibilă pentru unii dintre copiii care s-au întors cu medalii pentru Fălticeni.” ne-a declarat la finalul turneului de la Suceava, instructorul Marcel Dascălu.

foto – Codrin Anton

ȘTIRI