Acrobații pe cer și adrenalină maximă la mitingul aviatic Suceava Air ShowActualitate

Acrobații pe cer și adrenalină maximă la mitingul aviatic Suceava Air Show

       Accesări: 135

suceava-air-show-2015

Un eveniment perfect cu invitați de calibru. Profitând de vremea frumoasă, sâmbăta trecută iubitorii aviației au venit în număr mare la mitingul aviatic Suceava Air Show pentru a-i reîntâlni pe cei mai îndrăzneți piloți. Aceștia și-au demonstrat măiestria cu numere de înaltă acrobație efectuate cu avioane, elicoptere și planoare.

Invitatul special al ediției din acest an a fost legendaƒ sporturilor aviatice și campionul mondial Jurgis Kairys. Manevrele spectaculoase ale lituanianului, în vârstă de 63 de ani, i-a ținut pe suceveni cu sufletul la gură.

Printre vedetele spectacolului aerian s-a numărat și pilotul Sandi Oprișor, aflat la bordul unui elicopter cu motor cu reacție. Spectacolul de pe cerul Sucevei le-a adus celor prezenți salturile în tandem cu parașuta, zborurile de agrement și cele de prezentare cu aeronave ultra – ușoare și aeromodele.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Piloții Aeroclubului României și Asociației Bucovina Fly Club au completat programul unui eveniment care s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Iacării Acrobați au încheiat mitingul aviatic într-un stil aparte, zborurile la joasă înălțime fiind dublate de efectele pirotehnice
impresionante.

Suceava Air Show este organizat de Consiliul Județean Suceava și Aeroportul Ștefan cel Mare, în colaborare cu Ministerul Apărării Naționale și Aeroclubul României.

La evenimentul desfășurat la Centrul Economic Bucovina au participat peste 15.000 de spectatori.

Rudy Hödl

ȘTIRI