Accesări: 86

asociatii_proprietari_falticeni
La sfârşitul săptămânii Primăria Fălticeni a organizat o întâlnire cu Asociaţiile de proprietari şi furnizorii de utilităţi – Agenţia Locală ACET Fălticeni şi GOSCOM Fălticeni.

Discuţiile s-au axat pe nivelul datoriilor restante ale fălticenenilor care locuiesc la bloc către furnizori.

După ce au ascultat poziţia societăţilor care gestionează serviciile de alimentare cu apă şi de colecare a deşeurilor, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi-au expus punctul de vedere.

Preşedinţii şi administratorii au confirmat că există mari probleme în recuperarea datoriilor şi s-au declarat nemulţumiţi de faptul că ACET nu a comunicat timp de doi ani valoarea penalităţilor, sume care le-au fost comunicate recent şi sunt scadente la sfârşitul lunii aprilie. Este vorba de penalităţi care depăşesc 210.000 de lei. Cu tot cu aceste pnalităţi, asociaţiile de proprietari au de achitat la ACET Fălticeni aproape 1,2 milioane de lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În faţa acestei situaţii, primarul Cătălin Coman a anunţat că va solicita un punct de vedere din partea conducerii operatorului judeţean ACET referitor la modul în care au fost calculate penalităţile. Primarul le-a solicitat în acelaşi timp celor care gestionează activitatea asociaţiilor de proprietari să recupereze datoriile pentru ca funcţionarea serviciului de alimentare cu apă şi programele de modernizare aflate în desfăşurare nu fie puse în pericol.

ȘTIRI