ACET Fălticeni renunță momentan la remedierea defecțiunii de pe strada RepubliciiActualitate

ACET Fălticeni renunță momentan la remedierea defecțiunii de pe strada Republicii

       Accesări: 497

Agenția ACET Fălticeni a renunțat momentan la intervenția anunțată pe strada Republicii, care ar fi lăsat fără apă, aproape 12 ore, mii de consumatori de pe 30 de străzi ale orașului.

Lucrarea pentru remedierea defecțiunii a fost anunțată inițial pentru data de 8 martie, dar a fost amânată pentru începutul acestei săptămâni (12 martie), la insistențele unor agenți economici și a unor instituții.

Surpriză însă. Luni, 12 martie, apa nu s-a mai oprit la ora anunțată de furnizor, iar situația s-a menținut întreaga zi, fără să fie comunicată o decizie în acest sens.

Dispeceratul ACET Fălticeni a confirmat abia marți, 13 martie, că lucrarea programată pe coloana de 400 milimetri, de pe strada Republicii, nu mai este de actualitate…momentan.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Luni, angajații furnizorului au efectuat noi măsurători ale pierderilor și au solicitat o încă o evaluare, cu laboratorul special al ACET Suceava.

Până la noi comunicări, în urma dispoziției conducerii ACET Suceava, intervenția pe strada Republicii nu va mai avea loc.

ȘTIRI