ACET Fălticeni dezminte zvonurile referitoare la oprirea apei. Sistemul de alimentare cu apă funcționează în parametri normaliLocal

ACET Fălticeni dezminte zvonurile referitoare la oprirea apei. Sistemul de alimentare cu apă funcționează în parametri normali

       Accesări: 1422

Conducerea Agenției Locale ACET Fălticeni a reacționat după ce, în ultimele ore, în oraș a fost răspândit zvonul că este iminentă oprirea furnizării apei timp de mai multe zile.

“Nu știm cine a lansat acest zvon și cu ce scop. Nu ne putem juca cu astfel de afirmații. Sistemul de alimentare cu apă funcționează în parametri normali și monitorizăm permananet bazinele de înmagazinare.

A apărut această problemă cu stația de captare de suprafață din cauza precipitațiilor din zona de munte, dar nu ne afectează pentru că nivelul consumului nu este ridicat. Consumul crește în perioadele călduroase, când se udă în grădini, nu este cazul în aceste zile ploioase.

Dacă vor apărea probleme le vom anunța din timp. Cu siguranță nu se va ajunge la oprirea generală a apei în Fălticeni”, a declarat directorul Vasile Cozma, pentru Cronica de Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

ȘTIRI