ACET Fălticeni are programate intervenții pe străzile 1 Mai, Pietrari și Pictor Aurel BăeșuLocal

ACET Fălticeni are programate intervenții pe străzile 1 Mai, Pietrari și Pictor Aurel Băeșu

       Accesări: 182

La începutul acestei săptămâni, luni și marți, 8-9 aprilie 2019, Agenția ACET Fălticeni are programate intervenții pe rețele de apă de pe străzile 1 Mai și Pietrari.

Pe strada 1 Mai, furnizarea apei este întreruptă până la ora 15, pentru remedierea unor defecțiuni pe conducta de 100 milimetri.

Pe strada Pietrari, furnizarea apei a fost întreruptă încă de duminică seara, ora 22, în urma defecțiunilor apărute pe conducta de 200 de milimetri. Intervenția s-a încheiat în această dimineață.

Furnizare apei va fi oprită și în noaptea de luni spre marți, de la ora 22.00, pentru o nou intervenție, de această dată pe conducta de 175 milimetri. Reluarea furnizării apei este programată pentru ziua de marți, 9 aprilie, ora 12.00.

Sunt afectați consumatorii de pe străzile: Caporal Popescu (parțial), Pietrari, Mihail Sadoveanu (parțial), Ștefan cel Mare (parțial), Cuza Vodă (parțial), Costică Artenie. Unitati: RCM Clothing. 

Tot marți, între orele 10:00 – 15:00, este programată o intervenție, pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta de oțel, de 90 de milimetri, pe strada Pictor Aurel Băeșu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Zorilor, Caporal Ciofu, Caporal Movileanu, Pictor Aurel Băeșu, Plutonier Iacob și Caporal Manolache.

ȘTIRI