Aceste lucrări…Actualitate

Aceste lucrări…

       Accesări: 97

Aceste lucrări. Lucrări de modernizare și extindere rețea apă și canalizare. La Fălticeni. Bucuroși de oaspeți? Bucuroși de modul cum au evoluat lucrările pe strada dumneavoastră?

Reușiți să ajungeți cu mașina până la poarta casei? Cum plecați la serviciu, încălțat cu cizme din cauciuc sau cu pantofi?

Ați sesizat toate acestea cuiva? Dar celor de la 3T Construct? Și chiar dacă vrei, telefonic nu ai cui!

Aceste lucrări sunt semnalate de panouri albe.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De exemplu, panoul din imagine, care de vreo 6 luni stă uitat, în același loc, la buza unei gropi căscată la intersecția străzilor Unirii cu Matei Millo, avea scopul informării succinte, adică negru pe alb, cum că… Aceste lucrări….

Pe final, puțină ceață. ”Pentru plângeri și întrebări vă rugăm sunați la numărul de telefon:……….”. Care? Unde este esența comunicării noastre? Unde poate, totuși, cetățeanul beneficiar al proiectului să facă o plângere, să adreseze o simplă întrebare celor de la 3T Construct, dacă ceva îl nemulțumește sau pur și simplu cere să fie lămurit?

Pentru cei care n-au internet, telefoane mobile și alte ”mofturi” dintr-astea, un astfel de indicator cu un număr de telefon afișat, pentru plângeri și întrebări, era cât se poate de bine venit.

Ia-l de unde nu-i! De număr spun, că panoul este. Pentru fălticenenii nemulțumiți, cu cizme sau fără, cu mașini 4×4 sau fără patru roți motrice, nu există nici un telefon!

Probabil este mai palpitant așa.

Intrați și voi pe fir și investigați misterioasa dispariție a unui număr de telefon, care trebuia să fie cunoscut de noi toți, viitori sau actuali plătitori ai serviciului apă-canalizare.

Aceste lucrări…continuă!

ȘTIRI