Accidentul rutier din această seară a fost provocat de un minor!Actualitate

Accidentul rutier din această seară a fost provocat de un minor!

       Accesări: 124

După cum v-am informat mai devreme, în această seară, în jurul orei 17.30, a avut loc un accident rutier la ieşirea din Fălticeni (strada Tudor Vladimirescu), spre zona Hârtop – Preuteşti.

Un minor în vârstă de 17 ani, din localitatea Valea Bourei, comuna Dolheşti, se afla la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în judeţul Suceava. Şoferul a intrat în depăşirea unui autoturism şi, datorită vitezei şi a lipsei de experienţă, a intrat într-un mal de pământ (şanţ) după care s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a şoferului şi a altor doi pasageri minori, din aceeaşi localitate.

Rezultatul testului pentru consum de alcool a fost negativ în cazul şoferului minor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă. Se fac cercetări pentru a afla al cui este autoturismul şi cum a ajuns acesta la minorul care îl conducea (încredinţarea unui autovehicul către o persoană care nu deţine permis de conducere), ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Conducătorul auto, în vârstă de 17 ani, a fost diagnosticat cu policontuzii. Un al ocupant al maşinii, de 16 ani, are contuzii toracice şi contuzii membre, plăgi escoriate. Cei doi sunt internaţi la Spitalulul Municipal Fălticeni pentru investigaţii suplimentare şi supraveghere medicală.

Al treilea tânăr, în vârstă de 16 ani, a ajuns la spitalul din Fălticeni în comă de gradul II, cu politraumatisme (toracic, abdominal, cranio-cerebral), şi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

ȘTIRI