Accidente rutiere la Cornu Luncii si Vadu MoldoveiRural

Accidente rutiere la Cornu Luncii si Vadu Moldovei

       Accesări: 88

Două evenimente rutiere s-au produs în zona Fălticeni, miercuri, 24 decembrie, în ajunul Crăciunului.

Dimineaţă, la ora 06.35, pe DN 2E, pe raza comunei Cornu Luncii, un bărbat de 49 de  ani, din judeţul Iaşi, în timp ce conducea autoturismul, a intrat în coliziune frontală cu partea din spate a ueni autoutilitare care staţiona neregulamentar pe partea carosabilă, fiind nesemnalizată corespunzător. Conducătoruş auto, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din judeţul Vaslui, a declarat că a rămas în pană.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei de 52 de ani şi vătămarea uşoară a unei femei de 53 de ani, ambele din judeţul Iaşi, pasagere în autoturism, care au fost internate la spital pentru investigaţii de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În aceeaşi zi,  la ora 19.00, pe DC 11, pe raza comunei Vadu Moldovei, un bărbat de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, a surprins şi accidentat un bărbat de 54 de ani, din localitate, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă a drumului public.

În urma accidentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia şi victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI