Accidente rutiere în Boroaia şi Baia. O şoferiţă a ajuns cu maşina în albia pârâului SeacaRural

Accidente rutiere în Boroaia şi Baia. O şoferiţă a ajuns cu maşina în albia pârâului Seaca

       Accesări: 2159

Evenimentele rutiere nu au lipsit în zona Fălticeni, la începutul săptămânii.

Luni, în interval de 20 de minute, două accidente au fost anunţate în comunele Boroaia şi Baia.

La ora 10.10, în timp ce conducea un autoturism pe strada Înv. Vasile Apetroaie, din comuna Boroaia, într-o curbă ușoară la stânga și pe un sector de drum în pantă, o femeie în vârstă de 55 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut în albia pârâului Seaca.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a unui localnic de 34 de ani, pasager în autoturism.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

***         

La ora 10.35, în timp conducea un autoturism înmatriculat în străinătate pe DJ 208H, la intersecția cu str. Griviței, din localitatea Baia, un localnic în vârstă de 39 de ani, a surprins și accidentat ușor un minor de 9 ani, localnic, care s-a angajat în traversarea drumului public fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

       În ambele cauze au fost întocmite dosare penale, care vor fi soluționate procedural.

ȘTIRI