Accident teribil cu multiple victime la Oniceni: Mașină făcută zob după un plonjon violent într-un stâlp de beton și un copacActualitate

Accident teribil cu multiple victime la Oniceni: Mașină făcută zob după un plonjon violent într-un stâlp de beton și un copac

       Accesări: 3307

Au trăit momente înspâimântătoare. Pasagerii unei mașini au crezut că nu vor scăpa cu viață după ce șoferul a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de electricitate, din beton. Patru persoane au ajuns la spital cu contuzii multiple.

Printre victime se află și un copil. Deși impactul a fost violent, nimeni nu și-a pierdut viața.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16, în satul Oniceni, comuna Forăști, pe drumul european E85. Persoanele călătoreau spre Iași, cu un automobil Mercedes Vito, împrumutat de la un prieten din județul Neamț.

Răniții au fost transportați de mai multe echipaje ale Ambulanței Fălticeni. Acestea prezintă diverse contuzii la nivelul membrelor și corpului.

Cel mai grav dintre cei accidentați este autorul accidentului, domiciliat în județul Iași. Acesta are o fractură de rotulă și alte contunzii.

Conducătorul auto s-a angajat în depășirea unui autotren, însă dintr-o eroare el a ajuns cu roțile din stânga pe acostament, după care nu a mai putut redresa mașina. De frică să nu se tamponeze cu vehiculul de tonaj, șoferul a încercat să redreseze automobilul fără prea mare succes.

În câteva fracțiuni de secundă, mașina și-a schimbat traiectoria după ce a lovit un cap de pod. Mașina a plonjat direct într-un stâlp de beton pe care la pus la pământ, după care vehiculul Mercedes s-a oprit într-un copac.

Traficul rutier nu a fost restricționat, în schimb unele gospodării din satul Oniceni nu beneficiază de energia electrică, după ruperea stâlpului de beton.

Mai multe echipaje ale Poliției fac cercetări la fața locului.

ȘTIRI